Over Jan Netten

 

 

Ik ben zo'n 15 jaar geleden begonnen als éénmanszaak in het grondverzet. Ik pakte vele verschillende klussen aan en investeerde zo in mijn bedrijf. Op dit moment stuur ik meerdere teams aan en werken we samen aan verschillende infrastructurele projecten door het land heen. Mooie projecten die we met zorg uitvoeren. Vooral het aanleggen van gasaansluitingen vraagt een constante aandacht en zorgvuldigheid. Daar zien we met alle medewerkers steeds op toe.

 

We zijn nog steeds groeiende en daar ben ik trots op. Uit klantevaluaties blijkt steeds weer dat onze belangrijke waarden, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid, voor langdurige samenwerking met onze klanten zorgen. Kwaliteit en veiligheid omdat het ontbreken daarvan tot zeer gevaarlijke situatie kan leiden. Betrouwbaar, omdat de klant op ons moet kunnen rekenen. 

 

Ik stuur de teams dagelijks aan maar blijf zelf ook actief werkzaam in het vak. Het is een mooi vak omdat we werken aan resultaten die er toe doen. Doen wij ons werk goed, dan hebben de verschillende projecten een stevige basis om op door te bouwen.

gallery/graafmachine